Entertainment

Wawa Zainal Terkejut Anak Tertarik Seluar Masa Live, Nasib Baik Sempat..


Aksi pelakon Wawa Zainal yang sedang menunjukkan tutorial untuk memakai tudung ketika sesi Live di Instagram mencuri perhatian apabila secara tiba-tiba anaknya menarik seluar.

Artikel berkaitan : Wawa Zainal Tak Jadi Tanggal Implan, Kitaran Haid Dah Normal

Artikel berkaitan : Darah Haid Keluar 2 Bulan Tanpa Henti, Wawa Zainal Tanggal Implan Perancang Keluarga

Artikel berkaitan : ‘Orang Panggil Bayi Kolik’ – Anak Keempat Asyik Menangis, Aeril Zafrel & Wawa Zainal Tukar Nama Pada Muhammad Fahri

Tiba-tiba anak tarik seluar

Menerusi video yang dimuat naik oleh seorang pengguna Tiktok dikenali sebagai By Wawa Zainal, memaparkan pelakon berusia 31 tahun itu sedang menunjukkan cara untuk memakai tudung dengan lebih kemas dan pada ketika itu suami serta Aya sedang bermain di sekitarnya.

Wawa bagaimanapun membiarkan anaknya bermain, namun situasi bertukar menjadi panik apabila Aya secara tiba-tiba memegang kakinya. Bimbang lebih 1,400 ribu penonton bakal melihat seluarnya terlucut disebabkan anaknya, Wawa dengan segera memegang seluar. Lebih terhibur lagi apabila Aeril tidak mengendah ‘rintihan’ isterinya itu lalu meneruskan dengan melayan anak.

Sayang nanti terbuka seluar ku tengah live ni. Pergi main sana. Habis kita tengah live ni kalau dia tarik. Lari lah kat sana nanti terbuka seluar ku ini.

Sehingga artikel ini ditulis, video berdurasi 27 saat itu meraih lebih satu juta tontonan dan mendapat lebih 107 ribu tanda suka di TikTok.

Seram

@wawacosmeticskl Seram ??? #wawazainal #aerilzafrel #wawascarves #fyp ? Wait a minute duckhead edit – Duckhead Dj Kasur

‘Guna seluar macam tu memang boleh terbuka’

Sumber : wawacosmeticsklSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.