Entertainment

[Video] Cabaran Si Suami Shopping Persiapan Untuk Raya


Setiap kali nak raya, mesti ramai yang mengeluh harga barang mentah dan barang kelengkapan naik. Untuk mereka yang jarang berbelanja mungkin tak rasa akan perubahan harga-harga barangan di pasaran. Walau apa pun harga di pasaran, setiap isi rumah tidak dapat elak daripada berbelanja barangan mentah mahupun barangan keperluan.

Tapi lebih mencabar, bila suruh pasangan korang berbelanja. Ini kerana bila bagi pasangan belanja terutamanya barangan dapur atau barang keperluan mereka tidak kisah dengan harga dan ada pula yang sememangnya tidak ambil kisah dengan turun naik harga barangan di pasaran.

Cabaran Suami Belanja Barang Persiapan Raya

Pernah tak korang minta tolong suami korang berbelanja untuk persiapan raya? Semestinya ramai yang akan jawab tidak sebab korang tak yakin dengan pasangan korang kan? Apa kata tahun ni, biar suami korang pula yang take over. Ada berani?

Macam Chef Naem & Chiwan, mereka diberi tugasan oleh isteri masing-masing untuk berbelanja barang persiapan raya di Giant. Nak tau mereka ni bijak berbelanja ke tak, jom tengok video ni:-

Nampak macam dah biasa berbelanja kedua-dua suami dalam video ni. Walaupun ada promosi harga murah, tapi mereka pilih harga lebih murah dari harga promosi. Memang untung berbelanja di Giant.

Giant Menawarkan Kempen “Harga Lagi Rendah Lagi Lama”

Kalau korang seorang yang suka buat perbandingan harga sewaktu berbelanja, korang patut belanja di Giant kerana sekarang  ada kempen, “Harga Lagi Rendah Lagi Lama”. Kempen ini menawarkan harga rendah dalam jangka masa yang panjang. Memang berbaloi untuk shopping barangan persiapan raya.

Lagi best, kalau korang dah berbelanja di Giant dan buat pembayaran menggunakan aplikasi boost e-wallet, korang akan dapat cashback RM6 dengan setiap pembelian RM30 dalam satu resit.

Promosi ini sah sehingga 7 Mei 2022. 

Kalau korang rasa husband korang seorang yang kelakar, jangan lupa rakam moment dan gelagat mereka ketika shopping di Giant, mana tahu korang berpeluang memenangi baucar RM300. Kalau nak tau promosi raya yang lain, jom click kat sini

Untuk maklumat lanjut, layari Facebook Giant

 



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.