Entertainment

“Tujuan Video Ni Pasal Nak Memondan” – Aliff Syukri Mahu Saman Damian Mikhail RM1 Juta Sebab Status Ini?


Menerusi Instagram, jutawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri telah memuat naik beberapa mesej meminta agar seseorang memadam status ‘panas’ dibuat terhadapnya.

Menurut Aliff yang marah dengan kata-kata itu, tuduhan berkenaan melampau dan dia mahu permohonan maaf secara terbuka dilakukan oleh pihak sana.

Malah, dia turut menunjukkan perbualannya bersama peguam di mana dia bertanyakan tempoh paling cepat untuk dia saman sebanyak RM1 juta.

Sila padam posting anda yang melampau dalam masa 24 jam sebelum surat saman saya hantar kepada anda.”

Spekulasi mula timbul dan netizen seolah-olah dapat meneka bahawa individu dimaksudkan oleh Aliff adalah Damian Mikhail.

Terdahulu, Damian ada memuat naik status di Instagram tentang pendapatnya berkenaan muzik video lagu raya Aliff, Kelepok Raya yang mencetuskan kontroversi baru-baru ini.

Aku nampak motif si Alif Syukri sebenarnya bukan untuk publisiti mahu pun duit. Tujuan video ni dibuat satu je, pasal nak memondan.”

Damian turut meluahkan rasa kesal dan marah kerana perkara itu dipromosikan ketika bulan mulia, bulan Ramadan.

Sementara itu, Aliff juga berkata dia mahu permohonan maaf itu dibuat berserta dengan video yang perlu dimuat naik atau jika tidak, dia tetap akan saman Damian.


4 jam lalu

“Kalau Diberi Peluang Untuk Berdepan, Saya Akan Cakap…” – Awie Bagi Komen ‘Padu’ Untuk Aliff Syukri

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.