Entertainment

“Pocong tu report polis ke sebab Anna langgar lari” – Pengalaman seram Anna langgar pocong memang seram, namun reaksi dari hos jadi tumpuan netizen


Video yang berdurasi selama 1 minit 28 saat itu memperlihatkan satu sesi temubual bersama artis terkenal iaitu Meerqeen & Anna Jobling. Dalam temubual yang singkat itu juga, kedua-dua artis ditanyakan tentang pengalaman yang seram pernah terjadi dalam hidup mereka.

Pengalaman seram yang terjadi pada Anna Jobling memang sangat menyeramkan yang mana beliau telah telanggar pocong di highway ketika balik pada pukul 2 pagi.

Namun apa yang jadi tumpuan netizen selain dari pengalaman seram Anna Jobling adalah reaksi dari host yang mana reaksi muka beliau dan cara beliau menyampaikan memang main peranan sangat.

Komen netizen :

“Saya igt intro suara tu edit tau untuk stiap video Hahahaha Tapi bila abang buat live cmtu saya pun terkejut..Hahahaha”

“terlango pocong aduhh kesiannn pocong tu tgh lepak mlm2 kat highway x berpasal2 kena langar kete”

“kesian pocong tu , dah lah mati sekali , lepas tu tgh lepak dekat highway , kene langgar lg dgn anna , kesian nasib pocong tu..HAhahaah”

“hahahhaa best lak dengaq heyy guyss ton dya tu..Hahahha”

“anna mmang slamat… pocong tu x slamat dh kne langgar..Hahahaha”

“tak..skang ni hos tu yg menyeramkan aku.. terkejutttt aku…Hahaha”

“heygais dengan seram dia tu sangat unik ye~~rr~~”



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.