Entertainment

PETRONAS Nak Bagi Duit Raya RM15K, Seriuslah? Jom #SinggahDulu Dan CoffeeBreak!


Perjalanan pulang ke kampung halaman adalah sesuatu pengalaman yang sangat bermakna bagi semua orang. Dah lama tak balik kampung tu, sekali balik mesti feeling dia lain macam kan?

Selalunya kalau balik kampung, ramai yang akan plan awal-awal bagi melancarkan perjalanan.

Tapi, macam mana nak kekal segar sepanjang perjalanan balik tu? Ada ke stesen minyak yang buka untuk isi minyak nanti?

Eh mestilah boleh, PETRONAS kan ada! Nak segarkan diri boleh, nak isi minyak boleh, nak menang duit raya sehingga RM15,000 pun boleh!

Nak tahu macam mana? Jom kami kongsikan!

#SinggahDulu di PETRONAS Untuk Coffeebreak

*kandungan mungkin berbeza mengikut stesen

Kalau dalam perjalanan balik tu, mestilah korang akan rasa nak rehat dan perlukan something yang boleh segarkan badan korang, betul tak?

Ha..sempena musim perayaan ni, PETRONAS nak bagi goodies yang boleh hilangkan kelesuan dan menceriakan lagi perjalanan balik kampung bila korang #SinggahDulu dan enjoy CoffeeBreak di PETRONAS.

Ada banyak benda menarik yang korang akan dapat dalam goodies ni tau! Antaranya termasuklah snek, minuman dan juga voucher PETRONAS. Dah dapat goodies best dan isi minyak dengan PETRONAS Primax atau PETRONAS Dynamic, baru lah perjalanan lagi lancar!

Semarakkan Ramadan Raya Dengan Promosi PETRONAS

Sepanjang Ramadan dan musim perayaan ini, PETRONAS telah mengadakan promosi besar-besaran sehingga 31 Mei 2022. Ada banyak hadiah menarik yang menanti korang tau!

Ini antara hadiah menarik yang menanti korang apabila berbelanja minimum RM40 di stesen PETRONAS:

Hadiah Utama
-RM15,000 duit raya bagi 4 orang pemenang

Hadiah Pertama
-Penginapan 2 hari 1 malam bagi 10 orang di Tiarasa Escapes bernilai RM5,000 untuk 4 pemenang

Hadiah Kedua
-iPhone 13 daripada Digi untuk 4 orang pemenang

Hadiah Ketiga
-Pakej percutian di Pulau Mabul dan Kundasang, Sabah bernilai RM2,000 daripada IKHLAS untuk 2 pemenang

Ada juga hadiah saguhati menarik yang menanti korang seperti baucar perabot Ruma, World Kitchen Pensonic Smart Pot, Baucar Setel dan banyak lagi!

Macam mana nak menang? Jom ikut 2 langkah mudah dibawah untuk menyertai peraduan ini:

Ha..senang je kan? So korang tunggu apa lagi tu? Tak nak menang duit raya ke?

Jom #SinggahDulu untuk CoffeeBreak di PETRONAS untuk dapatkan pek Coffeebreak dan menang duit raya! Lancarkan perjalanan balik kampung korang dan menang hadiah-hadiah menarik!

Jangan lupa untuk gunakan aplikasi Setel dan nikmati pengalaman mengisi minyak dengan mudah dan lancar di lebih 1000 stesen PETRONAS seluruh negara. Muat turun aplikasi Setel sekarang!

Untuk maklumat lanjut dan lebih banyak promosi di PETRONAS sepanjang musim perayaan ni, korang boleh layari laman sesawang PETRONAS sekarang!



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.