Entertainment

“Lagi Mahal Kena Bayar Bang..” – Akibat Tak Nak Bayar Denda, Lelaki Hancurkan Kunci ‘Clamp’


Setiap hal yang berlaku pasti ada jalan penyelesaian dan boleh dibawa bincang jika ada perkara yang tidak dipersetujui. Namun, lain pula untuk pemilik kenderaan Honda CRV ini apabila beliau memilih untuk menujukkan perasaan.

Melalui perkongsiaan video yang dimuat naik dalam platform TikTok akaun seorang pengguna, kelihatan seorang lelaki bertelingkah dengan dua orang pengawal keselamatan wanita di sebuah tempat letak parkir.

Advertisement

Tidak mahu memanjangkan isu yang berlaku ketika itu, pemilik kenderaan itu terus memasuki ke dalam keretanya dan nekad untuk memandu terus biarpun tayarnya telah di clamp.

Tindakan yang dilakukan oleh lelaki terbabit di dalam video itu telah mendapat perhatian ramai dan kebanyakkan netizen merasakan lelaki berkenaan bersikap ego kerana enggan berbincang dengan cara yang baik.

komen tiktok

komen tiktok

Dalam pada masa yang sama, netizen turut merasakan lelaki terbabit akan bertambah rugi apabila melakukan seperti itu hingga membuatkan keretanya rosak. Mereka berpendapat kos untuk membetulkan kereta itu lebih mahal dari membayar saman clamp yang dikenakan terhadap dia.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending pada pautan di bawah.

kedai gunting rambut viral


3 jam lalu

“Kecewa Lelaki Gatal” – Pemilik Kedai Gunting Rambut Nafi Tawar ‘Service’ Istimewa, Semua Hanya Promosi

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.