Entertainment

KebangkiTEN Raya Bawa Ejen Ali Ke Sunway Pyramid. Tawar Ganjaran RM50,000 Kepada Semua!


28 April yang lalu, Boost telah menganjurkan pop-up dengan membawa karakter animasi kegemaran kanak-kanak Ejen Ali ke Sunway Pyramid sempena pelancaran video Raya ‘KebangkiTEN Raya 10 Budak Merah dan Ejen Ali‘ di YouTube.

Sepanjang pop-up tersebut, peminat dapat berjumpa dengan Ejen Ali dan menyempurnakan misi bagi memenangi hadiah hebat dari Boost!

Dengarnya juga, korang masih berpeluang untuk menang ganjaran bernilai lebih RM50,000! Nak tahu macam mana? Jom kami tunjuk.

Dapatkan giliran untuk bermain

Bagi korang yang terlepas pop-up sebelum ini, jangan risau sebab korang masih berpeluang untuk join pop-up pada 30 April dan 1 Mei ini! So korang masih berpeluang untuk memenangi hadiah sehingga lebih RM50,000!

Ada 2 langkah mudah yang korang kena buat bagi memenangi hadiah lumayan ini.

1.Korang hanya perlu mendapatkan giliran untuk bermain permainan Tikam & Win serta cabutan bertuah Pick & Win dengan berbelanja sekurang-kurangnya RM20 di mana-mana 150 kedai yang menyokong kemudahan Boost di Sunway Pyramid

2.Kemudian, korang hanya perlu tunjuk resit digital di pop-up Boost untuk menuntut ganjaran

Ha senang je kan?

Cashback RM40 apabila berbelanja menggunakan Boost!

Korang juga boleh menikmati cashback RM40 apabila korang berbelanja minimum RM60 menggunakan aplikasi Boost di pop-up tersebut.

Bukan tu je, korang juga boleh memanfaatkan ganjaran menarik dan penjimatan tambahan termasuk cashback lebih RM100, peluang memenangi Vespa dan Perodua Ativa, 10x Boost Stars dan percuma eDuit Raya RM10 untuk korang yang menerima duit raya menerusi DuitNow di aplikasi Boost

Ha takkan lah tak best lagi tu?

Kepada korang yang terlepas pop-up sebelum ini, jangan lupa untuk join pop-up hujung minggu ini pada jam 12 tengahari, 3 petang dan 6 petang.

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen ini, anda boleh layari lama sesawang KebangkiTEN Raya sekarang!



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.