Entertainment

“Aku dah dapat jawapan kenapa aku tak jadi doktor kalau jadi gini jenuh laa aku ketawa je” – Kawan bergurau jadi doktor dan pesakit curi tumpuan netizen.


Video yang berdurasi selama 1 minit 14 saat itu sudah cukup membuatkan netizen ikut ketawa disebabkan tingkah laku dari pesakit tersebut yang tak henti-henti untuk ketawa.

Video tersebut yang memperlihatkan pesakit dan doktor itu, hanyalah satu gurauan dan bukannya doktor betul. Kelakuan itu dijadikan satu lakonan dan gurauan dikernakan sahabat itu telah lama tidak berjumpa sejak bertahun-tahun.

Mujurlah owner video memberikan pencerahan mengenai video tersebut, disebabkan ada segelintir netizen yang menyalah ertikan video tersebut.

Komen dari netizen :

“Kalau doktor betul2 nie esk terus kena diberhentikan.. HAhahaha”

“ketawanya bikin aq smpek nangis.. Hhahahaha”

“bunyi ketawa tu but aku ketawa sekali hahahahahahaha”

“hahaha comelnya kalau mak dia buatkn mcm tu, senang nk gosok kalau bibir bukak besar mcm tu.. Hahahahaha”

“tulaa kawan2 saj2 kot sbb tu bertnya untuk kepastian – Ye awak bestie saya bukan doktor just gurau2.. Hahahaha”

“risiko jadi doktor jenoh kena tahan gelak.. Hahahaha”

“HAHAHAHAHAHAHAH YA ALLAH DENGAN AKU GELAK SEKALI”



Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.